• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Waarom kiest u voor bouwbedrijf Future-Home ?

Eén partij voor al uw bouwzaken

Kiest u voor bouwbedrijf Future-Home voor het bouwen van uw nieuwe huis? Dan bent u verzekerd van zorgeloos bouwen.
Wij nemen namelijk de verantwoordelijkheid op ons voor alle activiteiten die voortvloeien uit nieuwbouw.
Wij vragen voor u onder andere een principeaanvraag aan bij de welstandscommissie en ook de bouwvergunningsprocedure wordt door ons in gang gezet.
Zo kunt u zich volledig richten op de keuzes die u tijdens het bouwproces moet maken voor uw nieuwe huis. Een geruststellende gedachte, lijkt ons.

Huizen ontworpen onder architectuur – woning met uniek ontwerp

Future-Home werkt niet met modelwoningen, elk ontwerp is uniek. Bij ons is de klant nauw betrokken bij de ontwerpfase en bepaalt dan ook zelf het uiteindelijke ontwerp van het huis. Door de vele mogelijkheden is bij Future-Home elk huis weer anders. Zo heeft u altijd een huis op maat!

Conceptuele nieuwbouw met maximale keuzevrijheid – wonen op maat, binnen uw budget (budgetbewaking)

De Home-Configurator is een perfect hulpmiddel voor mensen die nog in de oriëntatie fase zitten met hun bouwplannen.
In 4 stappen kunt u uw eigen woning samenstellen. Bij Future-Home is elke woning uniek en (wordt) binnen uw budget onder architectuur ontworpen. Het houdt echter niet op bij de Home-Configurator, dit is slechts het begin.

Duidelijke bouwplanning – bouwen zonder stress

Aan de start van de nieuwbouw ontvangt u een overzichtelijke bouwplanning. Op deze planning kunt u per week het stadium terugvinden waarin de bouwfase zich bevindt. Tevens kunt u zien wie voor welke activiteit verantwoordelijk is, dit kan Future-Home zijn, maar ook u als koper of onze toeleveranciers. Een duidelijke planning en goede onderlinge communicatie stellen wij hierbij centraal. Zo weet u precies waar u aan toe bent tijdens de bouw van uw huis.