• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]



Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Utrecht

Op het nieuwbouwplan De Eiken, te Leidsche Rijn [Utrecht] heeft Future-Home deze stijlvolle vrijstaande woning gerealiseerd.

De woning wordt gekenmerkt door een royale balkonpartij aan de voorgevel, een pannengedekte dakkapel op de verdieping en de toepassing van vele buitenkozijnen, waardoor veel lichtinval wordt gecreëerd in deze woning. De toepassing van gevelstenen in twee verschillende kleuren geven het geheel een eigen karakter.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht