• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Nieuwbouw woning? Future-Home bouwt voor u een unieke woning op maat

Bouwbedrijf Future-Home ontwerpt en realiseert samen met u uw unieke woning, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en eisen.

De aanpak van bouwbedrijf Future-Home: conceptueel bouwen

Conceptueel bouwen is een bouwwijze die tussen bouwen onder architectuur en catalogusbouw inzit. U heeft bij ons de vrijheid van het bouwen onder architectuur en de financiële transparantheid van catalogusbouw. Oftewel, u ontwerpt samen met onze architect uw toekomstige nieuwe woning.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe woning?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, wij helpen u graag!