• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Utrecht

Deze fraaie woning met topgevel is gerealiseerd door Future-Home in Park Noord, Leidsche Rijn [Utrecht].

De klassieke uitstraling van deze woning wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder keramische dakpannen, getimmerde goten, hardstenen raamdorpels en donkerrode gevelstenen met terugliggend voegwerk. De topgevel met de royale glaspartij, aan de voorzijde, geeft extra glans aan het ontwerp en zorgt tevens voor extra lichtinval in de woonkamer.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht