• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Tussenwoning te Almere

Future-Home heeft op het nieuwbouwplan Het Homeruskwartier [Almere] deze tussenwoning gerealiseerd.

Almere is dé stad waar zelfbouwers alle vrijheid krijgen. De bouwers selecteren zelf de aannemer en bepalen ook zelf het ontwerp. Deze keuzevrijheid sluit perfect aan op de vrijheid van bouwen bij Future-Home. Op het nieuwbouwplan Het Homeruskwartier worden naast kavels voor vrijstaande woningen en tweekappers ook kavels voor tussenwoningen uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap.

Deze tussenwoning is gelegen aan het water. De woning heeft, naast een praktische indeling op de begane grond, 1e en 2e verdieping, op zolder nog een heerlijk dakterras. Door de glazen gevel wordt er op zolder een lichte ruimte gecreëerd die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht