• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

De kwaliteitsgarantie van Future-Home bouw en ontwikkeling bv

Een auto, een wasmachine, een fiets, je kunt haast geen product bedenken waarop niet de naam of het merk van de producent staat, maar kijk je naar een huis, dat al een paar jaar ergens staat, dan blijkt uit niets wie de bouwer ervan is geweest.

Valse schaamte in de bouwwereld? Of hebben de bouwers er nooit aan gedacht hun naam achter te laten? Wie het weet mag het zeggen. Future-Home is trots op haar woningen! Daarom metselen wij, in elke woning die door ons gebouwd wordt, een gevelsteentje met het Future-Home-logo plus het jaar waarin de woning werd gebouwd.

Kwalitatief duurzame producten

Door het gebruik van kwalitatief duurzame producten krijgt u een woning die voldoet aan al uw wensen en eisen. Het Future-Home gevelsteentje bestempelt uw woning als kwalitatief hoogwaardig, een betere waardebescherming van uw woning kunt u zich niet wensen!

Future-Home neemt haar verantwoordelijkheid…

…ook ná oplevering van de woning! Het imago van de bouwwereld is vaak niet positief. Het is geen onbekend fenomeen dat bouwers en opdrachtgevers het liefst zo snel mogelijk uit elkaar gaan na oplevering. Future-Home is overtuigd van een goede werkwijze en wij ‘ondertekenen’ dan ook met alle plezier uw woning.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of een woning op maat?

Maak dan vandaag nog een afspraak met onze Verkoopadviseurs of bezoek onze showroom in Rijssen.