• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Een huis op maat met de Home-Configurator van Future-Home

Voor iedereen met bouwplannen heeft Future-Home de Home-Configurator ontwikkeld. Een uniek hulpmiddel om in 4 stappen uw woning samen te stellen. Door een keuze te maken uit de verschillende massa’s, indelingsmogelijkheden, opties en stijlkenmerken stelt u uw toekomstige woning samen. Nadat u uw aanvraag aan ons heeft toegestuurd nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken.

Er is meer mogelijk!
Een eigen huis bouwen? Ontwerp met de Home-Configurator uw droomhuis of laat uw toekomstige woning, met behulp van onze architect, vormgeven.

Een huis laten bouwen door Future-Home – wat zijn de mogelijkheden?

De Home-Configurator is een hulpmiddel om in 4 stappen uw woning samen te stellen. De massa’s uit de Home-Configurator dienen als basis voor een persoonlijk gesprek waarin onze Verkoopadviseurs uw wensen en eisen van uw nieuwe woning inventariseren. U bepaalt zelf de afmetingen, de indeling en de stijl van de woning. Kortom, optimale keuzevrijheid die zorgt voor een unieke woning op maat en binnen uw budget.

Uniek ontwerp voor uw nieuwe woning

Uw persoonlijke Programma van Eisen (pve) vormt voor onze erkende (BNA) architect de basis voor het ontwerp van uw toekomstige huis. Door de maximale keuzevrijheid die Future-Home biedt is geen woning hetzelfde. U heeft altijd een uniek ontwerp onder architectuur en binnen uw budget.

Nu uw eigen huis ontwerpen? Klik hier!