• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Woongebouw in buitengebied bij Zevenaar

In het buitengebied van Zevenaar heeft Future-Home deze bijzonder, fraaie woning gebouwd.

De woning is ontworpen met veel oog voor detail, zodals gekeimde rand, hanenkammen boven ramen en een ruime dak overstek. Bij de bouw is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De tuin en bestrating is ingericht en uitgevoerd op basis van een door een tuinarchitect opgesteld ontwerp. De woning is gelegen op een van de mooiste landelijke plekjes in het buurtschap Ooy in Zevenaar.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht