• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Future-Home ontzorgt en regelt de complete bouw van uw woning

Future-Home bouw en ontwikkeling bv is een bouwbedrijf uit Rijssen. Een Villa, Vrijstaande woning of een Twee onder één kap woning bouwen? Wij zijn in (bijna) heel Nederland, zowel op de particuliere als zakelijke huizenmarkt actief. Wij zijn voor u het bouwbedrijf voor particulier opdrachtgeverschap dat u alle zorgen uit handen neemt. Wij regelen o.a. alle vergunningen en aanvragen die bij de bouw van een woning komen kijken.

Bekijk onze showroom en vertel ons uw woonwensen

Ons kantoor in Rijssen beschikt over een sfeervolle showroom. Hier bespreken wij graag de wensen van uw nieuwe woning. De showroom is van maandag t/m vrijdag geopend en buiten kantooruren op afspraak.

Ons bouwbedrijf is een erkend leerbedrijf

Bouwbedrijf Future-Home bouw en ontwikkeling bv is een erkend leerbedrijf. Een leerbedrijf is officieel verantwoordelijk voor de uitvoering van het praktijkgedeelte van de opleiding. Wij vinden het dan ook belangrijk onze kennis te steken in LBO’ers, MBO’ers en HBO’ers.

Partners

Woningborg

 

Woningborg heeft één product: het Woningborg-certificaat. Dit certificaat geeft kopers van nieuwbouwwoningen de volgende zekerheid:

 • de afbouwwaarborg:
  hiermee is de koper verzekerd van de afbouw van zijn/haar woning zonder meerkosten indien de bouwonderneming failliet gaat.
 • de herstelwaarborg:
  als er na oplevering gebreken ontstaan en de bouwonderneming kan of wil niet herstellen, dan zorgt Woningborg voor herstel.

De precieze dekking en de garantietermijnen staan omschreven in de garantie- en waarborgregeling die van toepassing is.

Welkom bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB)

SBIB staat voor Stichting Beoordeling Integriteit in de Bouwnijverheid. SBIB registreert bouwbedrijven die een bedrijfscode hebben ingevoerd conform het SBIB model. De SBIB code heeft vooral betrekking op de relatie tussen opdrachtgever en aannemer, en de mededingingsaspecten die daarbij een rol kunnen spelen. SBIB staat open voor bedrijven in de bouwnijverheid.

Stichting Keuringsbureau Hout

Future-Home bouw en ontwikkeling bv levert hout volgens de Stichting Keuringsbureau Hout. Het SKH stelt zich ten doel de kwaliteitszorg in het bouwsegment en die sectoren waar hout en houtproducten worden toegepast en het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen te vergroten.

KOMO-kwaliteitsverklaring

Future-Home bouw en ontwikkeling bv werkt samen met leveranciers die volgens de KOMO-kwaliteitsverklaring hun producten leveren. Deze verklaring is hét baken van zekerheid en kwaliteit in de bouwwereld. Dat verzekert u ervan dat een bouwproduct voldoet aan het Bouwbesluit, Bouwstoffenbesluit en andere overheid- en markteisen.