• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Wageningen

In Wageningen, naast de tweekapper, heeft Future-Home deze vrijstaande woning gerealiseerd.

Op een voormalige schoollocatie in Wageningen is een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld van 7 woningen. Alle kavels zijn in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven. Op dit plan realiseerde Future-Home naast een tweekapper ook deze klassieke villa. De statige erker en spitse dwarskap geven deze ruime woning een echte jaren ’30 uitstraling. Ook de achtergevel benadrukt het klassieke karakter door de tuindeuren met bovenlichten.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht