• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Bouwplanning voor het bouwen van uw woning

Het bouwen van een woning staat vaak bekend als een stressvolle periode. Dit komt vaak doordat toekomstige bouwers geen idee hebben wat hun te wachten staat. Bij ons is dit niet het geval, Future-Home begeleidt en ontzorgt u bij de bouw van uw woning.

Bouwplanning als basis van onze bouwbegeleiding

Centraal in onze bouwbegeleiding staat de bouwplanning. Met behulp van deze planning kunt u te allen tijde zien waar u zich bevindt in het bouwproces.

Persoonlijke bouwbegeleider tijdens het gehele bouwproces

Een goede communicatie tussen de bouwbegeleider en de klant is zeer belangrijk, daarom krijgt u bij Future-Home een persoonlijke bouwbegeleider. Onze bouwbegeleiders zorgen er onder andere voor dat u op het juiste moment de juiste keuzes maakt. Hierdoor verloopt de bouw van uw woning vlekkeloos.

Snelle bouwtijd – dus geld besparen!

Naast hoge bouwkwaliteit biedt Future-Home u ook een snelle bouwtijd. Onze woningen worden in ca. 3 maanden gebouwd. Deze snelle bouwtijd bespaart u veel geld!

De snelle bouwtijd is vooral te danken aan een goed uitgekiende bouwplanning, dit zorgt voor een optimale uitvoering op de bouwplaats. Onze bouwmethode is een combinatie tussen prefab bouw en traditionele bouw. Hierdoor bent u verzekerd van de snelheid van modern bouwen en de kwaliteit van de traditionele producten.

Kwaliteit boven kwantiteit

Natuurlijk stellen wij kwaliteit boven kwantiteit. Het is belangrijk dat uw woning snel wordt gebouwd en opgeleverd, maar nog belangrijker is de kwaliteit van uw nieuwe woning!

Wilt u door Future-Home een bouwplanning laten maken?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en maak kennis met uw persoonlijke bouwbegeleider.