• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]



Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Amstelveen

In Amstelveen heeft Future-Home dit royale herenhuis met stolpkap gerealiseerd.

Kenmerkend voor het ontwerp van deze woning is het gebruik van veel lichtinval en de typische jaren ’30 uitstraling door het toepassen van gemetselde raamdorpels, roedeverdeling in de kozijnen, gemetselde schoorstenen en de detailleringen in het metselwerk. De fraaie erker, met balkon aan de voorgevel van de woning, geeft de woning een vriendelijke uitstraling. De ruime geïsoleerde garage en de praktische bijkeuken maken het geheel compleet.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht