• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Karakteristieke woonboerderij te Markelo

In het buitengebied van Markelo heeft Future-Home deze woonboerderij gerealiseerd.

Deze woonboerderij is voorzien van diverse karakteristieke stijlkenmerken die behoren tot deze bouwstijl, zowel in de gevels als binnen in de woonboerderij. Hierbij kunt u denken aan getoogde rollagen boven de kozijnen voorzien van sluitstenen. Binnen in de boerderij pronkt de massieve, onbehandelde eikenhouten draagconstructie. De plafonds zijn afgewerkt met een fraaie houtenbalklaag en kraalschroten.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht