• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Culemborg

Deze riante vrijstaande woning is door Future-Home ontworpen en gerealiseerd te Culemborg.

De erker zorgt voor een mooie en aantrekkelijke uitstraling. In deze woning zijn de slaapkamer en badkamer op de begane grond gevestigd. Dit maakt de woning geschikt om er zo lang mogelijk te blijven wonen. De woning beschikt over een ruim oprit en een ruime garage. Aan de zijkant van de woning zijn openslaande tuindeuren geplaatst, wat zorgt voor meer daglicht in de woonkamer. Het dakkapel zorgt voor meer licht en ruimte boven.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht