• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Vierhouten

In Vierhouten heeft Future-Home deze vrijstaande woning met landelijke uitstraling gerealiseerd.

Door het gebruik van de dwarskap en de sierluiken wordt een landelijke uitstraling gecreëerd. De woning is verder uitgevoerd met 2 dakramen aan beide kanten, waardoor extra ruimte en lichtinval in de slaapkamers zichtbaar zijn. Tevens heeft de woning aan de achterzijde een erker en 2 tuindeuren aan weerszijden waardoor er een ruime living ontstaat.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht