• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Leusden

Op het nieuwbouwplan De Tabaksteeg [Leusden] heeft Future-Home deze riante vrijstaande woning gerealiseerd.

De villa is gebouwd in de breedte, voorzien van twee schoorstenen en is uitgevoerd met een stolpdak. Hierdoor krijgt de villa de uitstraling van een echt herenhuis. De ruime living heeft een erker aan achterzijde, waardoor de woning nog dieper lijkt en tegelijkertijd wordt er extra lichtinval gecreëerd. De living loopt als het ware rondom de hal, deze begint links met de kamer en loopt om de hoek door in de keuken. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar via de terrasdeuren aan de achterzijde van de woning.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht