• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Laren (Gld.)

Op Het plan Laren III te Laren (Gld.) heeft Future-Home deze vrijstaande woning gerealiseerd.

Het nieuwbouwplan is in collectief opdrachtgeverschap ontwikkeld. De bewoners hadden hierdoor veel inspraak in het ontwerp van de wijk. De woning is woonkeur gecertificeerd, wat betekent dat het een woning is met ruim voldoende woontechnische kwaliteit. De architect heeft een uniek ontwerp gemaakt: het is een strakke woning met een ruime leefkeuken en woonkamer. Ook de slaapkamers zijn ruim gehouden. De zolder biedt nog vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een speelkamer.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht