• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Tweekapper te Laren (Gld.)

Op het plan Laren III te Laren (Gld.) realiseerde Future-Home meerdere woningen, waaronder deze tweekapper.

Het plan Laren III is een nieuwbouwplan dat zelf ontwikkeld is door de toekomstige bewoners. Dit resulteerde in een nieuwbouwplan waarbij 75 – 100 nieuwe woningen gerealiseerd worden voor 4 deelgroepen. Deze huizen moeten voldoen aan het Woonkeur keurmerk. Een keurmerk dat onder andere rekening houdt met de levensloopbestendigheid van een woning.

Deze tweekapper heeft een ruim dakoverstek wat de woning een authentieke uitstraling geeft.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht