• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Tweekapper te Wageningen

Deze tweekapper is door Future-Home gerealiseerd te Wageningen.

Op een voormalige schoollocatie in Wageningen is een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld van 7 woningen. Alle kavels zijn in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven. Op dit plan realiseerde Future-Home naast een vrijstaande woning ook deze klassieke tweekapper.

In deze echte jaren ’30 straat horen ook nieuwbouwwoningen die deze uitstraling hebben. Het ontwerp van de woning sluit dan ook goed aan op het straatbeeld. Onder andere de hoge schildkap op deze tweekapper geeft de woning een jaren ’30 uitstraling.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht