• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Villa te Amstelveen

In Amstelveen heeft Future-Home deze schitterende, moderne villa gebouwd.

De gevels zijn uitgevoerd met een borstwering van gevelstenen met daarboven stukwerk in een lichte kleur. De dakranden zijn afgewerkt met een in kleur gespoten stalen omkleding, wat het moderne karakter van deze villa nog eens extra onderstreept. Het middelste dak van deze villa is hoger aangebracht, waardoor de inpandig gelegen ruimtes ook voorzien worden van het benodigde daglicht.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht