• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Borne

Op het plan De Bornsche Maten [Borne] heeft Future-Home deze vrijstaande woning gerealiseerd.

De vrijstaande woning is gebouwd in de herkenbare jaren ’30 stijl. Stijlkenmerken als een brede goot en de typische rode gevelstenen zijn uiteraard verwerkt in het ontwerp. De woning is voorzien van een erker met schuine zijden, deze erker geeft de gevel een extra klassieke uitstraling. De woning is voorzien van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning extra levensloopbestendig. Het eindresultaat is een prachtige jaren ’30 woning, volgens de eisen en met de gemakken van nu.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht