• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Losser

Aan de Molenstraat te Losser heeft Future-Home deze levensbestendige woning gerenoveerd.

De woning was van binnen enigszins gedateerd. Future-Home heeft de woning van onder tot boven gerenoveerd. Onder andere werden de bruine schrootjes in de gehele woning verwijderd, de wanden zijn gestuct en de plafonds totaal afgewerkt. De woning beschikt over een zeer ruime living met grote glaswand aan de tuinzijde. De woning heeft van oudsher een vide gehad, Future-Home heeft deze in ere hersteld.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht