• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande woning te Almere

Op het nieuwbouwplan Het Homeruskwartier [Almere] heeft Future-Home deze vrijstaande woning gerealiseerd.

Het Homeruskwartier ligt aan het begin van Almere Poort en bepaalt deels het gezicht van de wijk. Het plan kenmerkt zich door de grote tuinen en aanleg van hagen, deze geven de buurt een groen karakter. Deze woning is uitgevoerd met zadeldak en een bijkeuken. Door de tuindeuren en de grote ramen aan de voorkant wordt veel licht gereëerd in de living.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht