• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Vrijstaande geschakelde woning te Laren (Gld.)

Op het plan Laren III te Laren (Gld.) heeft Future-Home deze vrijstaande geschakelde woning gerealiseerd.

Voor Future-Home was dit, na een vrijstaande woning en een tweekapper, de vierde woning die Future-Home heeft opgeleverd op dit nieuwbouwplan.Deze ruime woning heeft een royale woonkeuken die met ensuitedeuren is afgesloten van de ruime woonkamer. Op de 1e vedieping is er gekozen voor een praktische indeling. Door het toepassen van een prefab dakconstructie ontstaat er veel ruimte op de zolder.


Brochure aanvragen

  Wilt u zich aanmelden voor de Future-Home nieuwsbrief? JaNee

  * Deze velden zijn verplicht