• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Huis bouwen? Wij bouwen ook uw huis met plezier.

Een nieuwe woning bouwen is een belangrijke stap in uw leven. Future-home neemt uw zorgen uit handen. En omdat wij vertrouwen hebben in onze mensen en onze kwaliteit geven we daar keiharde garanties op. Lees meer over de kwaliteitsgarantie van Future-home! Met plezier bouwen wij ook uw huis op maat.

Wat komt er kijken bij een huis bouwen ?

Als u de kavel en de bouwvergunning binnen hebt kunnen wij beginnen met het uitvoeren van onze bouwplanning. Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit, een duidelijke bouwplanning is daarom essentieel. Aan het begin van het bouwproject ontvangt u daarom een bouwplanningwaar u van week tot week de bouwactiviteiten kunt volgen.

Wat kost een nieuw huis bouwen?

Bouwbedrijf Future-home kan voor bijna elk budget een woning bouwen. Ontwerp uw woning met de home-configurator zodat wij een idee krijgen wat uw woon wensen zijn. Vraag vervolgens onze brochure aan en u weet direct wat uw woning gaat kosten.

Ook uw huis bouwen met Future-Home? Neem contact met ons op!