Uniek bouwconcept

Deze vrijstaande woning te Harberinkhoek in Overijssel, is gerealiseerd door Future-Home en de toekomstige bewoners.

De bouwkavel is prachtig gelegen aan de rand van Harbrinkhoek. Het unieke bouwconcept voor villa’s van Future-Home gaf de toekomstige bewoners alle vrijheid om in slechts 4 stappen de woning samen te stellen. De toekomstige bewoners bepaalden zélf de afmetingen, indelingen en uitstraling van hun woning. Kortom, Future-Home bouwde voor hen een woning op maat en binnen hun budget. Deze vrijstaande woning is uitgevoerd met twee dakkapellen, bijkeuken en een aangebouwde garage met carport.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project Woning te Harberinkhoek. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
Woning te Harberinkhoek