Sluit goed aan op het straatbeeld

Deze tweekapper is door Future-Home gerealiseerd te Wageningen.

Op een voormalige schoollocatie in Wageningen is een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld van 7 woningen. Alle kavels zijn in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven. Op dit plan realiseerde Future-Home naast een vrijstaande woning ook deze klassieke tweekapper.

In deze echte jaren ’30 straat horen ook nieuwbouwwoningen die deze uitstraling hebben. Het ontwerp van de woning sluit dan ook goed aan op het straatbeeld. Onder andere de hoge schildkap op deze tweekapper geeft de woning een jaren ’30 uitstraling.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project Tweekapper te Wageningen. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
Tweekapper te Wageningen