De keuzevrijheid sluit perfect aan

Future-Home heeft op het nieuwbouwplan Het Homeruskwartier [Almere] deze tussenwoning gerealiseerd.

Almere is dé stad waar zelfbouwers alle vrijheid krijgen. De bouwers selecteren zelf de aannemer en bepalen ook zelf het ontwerp. Deze keuzevrijheid sluit perfect aan op de vrijheid van bouwen bij Future-Home. Op het nieuwbouwplan Het Homeruskwartier worden naast kavels voor vrijstaande woningen en tweekappers ook kavels voor tussenwoningen uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap.

Deze tussenwoning is gelegen aan het water. De woning heeft, naast een praktische indeling op de begane grond, 1e en 2e verdieping, op zolder nog een heerlijk dakterras. Door de glazen gevel wordt er op zolder een lichte ruimte gecreëerd die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project Tussenwoning te Almere. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
Tussenwoning te Almere