Op één van de hoekkavels van het nieuwbouwplan Hoge Weide te Utrecht heeft Future-Home deze unieke, vrijstaande woning gerealiseerd. De woning is aan de linkergevel voorzien van een grote raampartij vanaf de begane grond t/m de verdieping. Dit kozijn eindigt in een dakkapel in het hellende dak. Er is gekozen voor een combinatie van een donkere en een genuanceerde gevelsteen die de woning een wel heel bijzondere uitstraling geeft. De verholen goten t.p.v. de kopgevels van de woning i.c.m. het taps toelopende overstek geven de woning een moderne uitstraling.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project Hoge Weide te Utrecht. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
Hoge Weide te Utrecht