In collectief opdrachtgeverschap ontwikkeld

Op Het plan Laren III te Laren (Gld.) heeft Future-Home deze vrijstaande woning gerealiseerd.

Het nieuwbouwplan is in collectief opdrachtgeverschap ontwikkeld. De bewoners hadden hierdoor veel inspraak in het ontwerp van de wijk. De woning is woonkeur gecertificeerd, wat betekent dat het een woning is met ruim voldoende woontechnische kwaliteit. De architect heeft een uniek ontwerp gemaakt: het is een strakke woning met een ruime leefkeuken en woonkamer. Ook de slaapkamers zijn ruim gehouden. De zolder biedt nog vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een speelkamer.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project Het plan te Laren. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
Het plan te Laren