Een vriendelijke uitstraling

In Amstelveen heeft Future-Home dit royale herenhuis met stolpkap gerealiseerd.

Kenmerkend voor het ontwerp van deze woning is het gebruik van veel lichtinval en de typische jaren ’30 uitstraling door het toepassen van gemetselde raamdorpels, roedeverdeling in de kozijnen, gemetselde schoorstenen en de detailleringen in het metselwerk. De fraaie erker, met balkon aan de voorgevel van de woning, geeft de woning een vriendelijke uitstraling. De ruime geïsoleerde garage en de praktische bijkeuken maken het geheel compleet.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project Herenhuis te Amstelveen. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
Herenhuis te Amstelveen