Een woning met een mansardekap

Op het nieuwbouwplan Groot Holthuizen in het deelgebied De Tol [Zevenaar] heeft Future-Home deze tweekapper gerealiseerd.

De gemeente wil een landelijke uitstraling in dit gebied. Tezamen met de opdrachtgevers hebben we een woning met een mansardekap gecombineerd met moderne elementen. Het gevelelement en de dakkapellen geven deze nieuwbouwwoning een bijzondere uitstraling. Naast een efficiënte indeling heeft de woning door de mansardekap veel praktische ruimte op zolder.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project De Tol te Zevenaar. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
De Tol te Zevenaar