Riante vrijstaande woning

Op het nieuwbouwplan De Tabaksteeg [Leusden] heeft Future-Home deze riante vrijstaande woning gerealiseerd.

De villa is gebouwd in de breedte, voorzien van twee schoorstenen en is uitgevoerd met een stolpdak. Hierdoor krijgt de villa de uitstraling van een echt herenhuis. De ruime living heeft een erker aan achterzijde, waardoor de woning nog dieper lijkt en tegelijkertijd wordt er extra lichtinval gecreëerd. De living loopt als het ware rondom de hal, deze begint links met de kamer en loopt om de hoek door in de keuken. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar via de terrasdeuren aan de achterzijde van de woning.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project De Tabaksteeg – Leusden. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
De Tabaksteeg – Leusden