Vrijstaande woning te Utrecht

Op het nieuwbouwplan De Eiken, te Leidsche Rijn [Utrecht] heeft Future-Home deze stijlvolle vrijstaande woning gerealiseerd.

De woning wordt gekenmerkt door een royale balkonpartij aan de voorgevel, een pannengedekte dakkapel op de verdieping en de toepassing van vele buitenkozijnen, waardoor veel lichtinval wordt gecreƫerd in deze woning. De toepassing van gevelstenen in twee verschillende kleuren geven het geheel een eigen karakter.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project De Eiken – Utrecht. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
De Eiken – Utrecht