Extra klassieke uitstraling

Op het plan De Bornsche Maten [Borne] heeft Future-Home deze vrijstaande woning gerealiseerd.

De vrijstaande woning is gebouwd in de herkenbare jaren ’30 stijl. Stijlkenmerken als een brede goot en de typische rode gevelstenen zijn uiteraard verwerkt in het ontwerp. De woning is voorzien van een erker met schuine zijden, deze erker geeft de gevel een extra klassieke uitstraling. De woning is voorzien van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Dit maakt de woning extra levensloopbestendig. Het eindresultaat is een prachtige jaren ’30 woning, volgens de eisen en met de gemakken van nu.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project De Bornsche Maten te Borne. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
De Bornsche Maten te Borne