Kleinschalig nieuwbouwplan

In Wageningen, naast de tweekapper, heeft Future-Home deze vrijstaande woning gerealiseerd.

Op een voormalige schoollocatie in Wageningen is een kleinschalig nieuwbouwplan ontwikkeld van 7 woningen. Alle kavels zijn in particulier opdrachtgeverschap uitgegeven. Op dit plan realiseerde Future-Home naast een tweekapper ook deze klassieke villa. De statige erker en spitse dwarskap geven deze ruime woning een echte jaren ’30 uitstraling. Ook de achtergevel benadrukt het klassieke karakter door de tuindeuren met bovenlichten.

U wilt ook graag een woning met uniek ontwerp

Het realiseren van je droomhuis begint met het verzamelen van inspiratie en het vaststellen van je wensen en budget. Kies een geschikte locatie en koop de grond. Vervolgens komt het belangrijkste deel: het ontwerp. Werk samen met een getalenteerde architect om je visie tot leven te brengen. Laat gedetailleerde tekeningen maken die elk aspect van je droomhuis weerspiegelen, van de indeling en stijl tot de kleinste details.

Brochure aanvraag

U heeft gekozen om een brochure aan te vragen op basis van het project Bosweg – Wageningen. Vul uw gegevens in zodat wij u kunnen voorzien van deze informatie.
Bosweg – Wageningen