• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Fam. Westland Villa te Leusden

Op het nieuwbouwplan De Tabaksteeg te Leusden heeft de fam. Westland een prachtige woning laten bouwen. Het contact met zowel de directie alsmede de projectleiding van Future-Home hebben wij als zeer prettig ervaren, aldus Maurice Westland. De kwaliteit is zeker zeer degelijk te noemen. Groot voordeel van de bouwmethode is de snelheid waarmee de bouw gerealiseerd kan worden. De woning is snel wind en waterdicht waardoor je het vocht buiten kan houden. Met vragen over keuzes van materialen of aanpassingen konden wij altijd terecht bij onze projectbegeleider. Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces, tijdens het bouwproces hebben wij nog wat verbeteringen/ upgrades kunnen doen wat de woning alleen maar ten goed is gekomen, we zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en voelden ons al erg snel thuis in onze nieuwe woning. Mochten we in de toekomst nog een huis laten bouwen dan overwegen we zeker om weer met Future-Home te gaan bouwen.