• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Fam. Van Ommeren Villa te Lienden

Future-Home heeft voor de Fam. Van Ommeren uit Lienden een vrijstaande woning gebouwd.

“Toen wij te horen kregen dat er geen roedes op het glas mochten komen, daar dit niet in het Bestemmingsplan paste, heeft Future-Home hier goed op ingespeeld door ons een alternatief te bieden. Ook voor vragen omtrent het bouwproces konden wij goed terecht bij onze Projectbegeleider, zowel telefonisch als per e-mail. Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting.”, aldus de heer Van Ommeren.