• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Fam. De Pater Villa te Terschuur

Future-Home heeft voor de Fam. De Pater in Terschuur een prachtige vrijstaande woning met aanbouw gerealiseerd. De heer de Pater: ”Nadat wij het voortraject bij Stijlwonen hadden doorlopen zijn wij via Stijlwonen, na een goed gesprek met de directie van Future-Home bij Future-Home gekomen”. “We kenden Future-Home nog helemaal niet maar omdat zij ondersteuning boden bij de werkzaamheden van Stijlwonen hebben wij besloten om onze woning door Future-Home verder te laten bouwen”. “Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was hem teveel en de afspraken werden goed nagekomen”. “Ook over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden, alles is netjes afgewerkt”. “Voorlopig blijven wij hier wonen, hopelijk de komende 50 jaar, maar mochten wij ooit nogmaals gaan bouwen dan gaan we zeker praten met Future-Home”.