• “ Wij zijn content met het huis en hoe het gaat, ook de werkvoorbereiding, projectleiding alsmede de timmermannen verdienen een welgemeend compliment. ”

  Fam. Abbringh

  “ Wij waren aangenaam verrast over de flexibiliteit tijdens het bouwproces. ”

  Fam. Westland

 • “ Het uiteindelijke eindresultaat is geheel naar verwachting. ”

  Fam. Van Ommeren

  “ Tijdens de bouw was de communicatie tussen ons en de uitvoerder erg goed, niks was teveel en de afspraken werden goed nagekomen. ”

  Fam. De Pater

 • Voor de familie Loostra-Jacobs is Future-Home een mooie vrijstaande woning aan het bouwen. Mevr. Jacobs: “Vandaag zijn de trappen geplaatst en hebben ze al een flink stuk gevoegd. Keus voeg was best lastig, maar deze komt mooi uit bij de stenen. Super blij met de vorderingen. Als de steigers weg zijn kijken we denk ik […]Vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen op maat!

Future Home

Helft moderne woonboederij in Zevenaar te koop

Deze nieuwbouw helft van een moderne woonboerderij is bijzonder fraai ontworpen met veel oog voor detail, zoals een gekeimde rand, hanenkammen boven ramen en een ruime dak overstek. Bij de bouw is gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. De tuin en bestrating is ingericht en uitgevoerd op basis van een door een tuinarchitect opgesteld ontwerp.

De woning is gelegen op een van de mooiste landelijke plekjes in het buurtschap Ooy in Zevenaar op een royale kavel van ca. 750 m2. Ooy is een geliefde woonlocatie in de gemeente Zevenaar. Winkels, station, scholen en het centrum van de stad Zevenaar zijn binnen enkele minuten bereikbaar. De A12 is binnen 10 minuten met de auto te bereiken. De doortrekking en aansluiting van de A15 is gepland tussen 2019-2021.

Deze locatie biedt een perfect evenwicht tussen een uitstekende bereikbaarheid, de directe nabijheid van een stad en rustig wonen in het buitengebied, grenzend aan een schitterend natuurreservaat de “Oude Rijnstrangen”.

Het perceel is gelegen dichtbij de Ooysedijk. Op de dijk is er een fantastisch weids uitzicht over natuurgebied “De Gelderse Poort” en de uiterwaarden. Dit is een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten.

De woning is april 2015 opgeleverd en kan worden uitgebreid met een garage, eventueel met een kelder. Het achterliggende weiland is landschappelijk ingericht op basis van een door een landschapsarchitect opgesteld plan.